Lindberg-Event bij Veluwe Optiek

Advertorial

PUTTEN Van alle brillenmerken die Richard Tamminga en Niels Vijge in hun brillenwinkel hebben, is er wat hen betreft één favoriet dat specifiek in het oog springt: Lindberg. Om die reden organiseren 'de jongens' een echte Lindberg-brillen-dag waarop meer dan 300 exemplaren van de brillen te zien zijn.

Richard Tamminga: ,,Het idee van reuring voor onze winkel (letterlijk en figuurlijk) komt niet uit de lucht vallen. Afgelopen juni hielden wij een groot zonnebrillenevent. Dat was zo'n leuke happening dat we besloten om meer events te doen. Deze keer geven wij extra aandacht aan de collectie van Lindberg, omdat dit méér is dan zomaar een bril. Het Deense merk - waarvan wij overigens exclusief dealer zijn in Putten- heeft zo veel verschillende series en materialen, dat het normaal gesproken niet te doen is om alles in onze winkel tentoon te stellen. Daarom kunnen mensen aanstaande zaterdag de héle collectie komen bekijken."

KWALITEIT

Niels Vijge: ,,Om verschillende redenen zijn wij enthousiast over Lindberg. Ze hebben een uniek product in de markt weten te zetten met hun ontwerpen, waarmee ze al 87 internationale designprijzen hebben gewonnen.

Bij de hele collectie van Lindberg is er geen enkel schroefje in de bril gebruikt en staat Lindberg bekend om het draagcomfort en het lichte gewicht van de brillen.

De materialen die zij gebruiken in de collecties zijn onder andere titanium, acryl en buffelhoorn - wat op zichzelf al uniek is. Bovendien staan zij heel dicht bij ons met hun filosofie: doe het buitengewoon goed of helemaal niet."

HAPPENING

Joyce: ,,Lindberg heeft een dames- en herencollectie en is er voor iedere leeftijdscategorie. Leuk detail is dat het merk veel gedragen wordt door bekende mensen, van prinses Beatrix, minister- president Mark Rutte tot Eric Clapton!

Ondanks het exclusieve karakter vinden wij Lindberg tóch heel toegankelijk. Op 4 november maken we er weer een mooi event van. Met live muziek, een barista, hapjes en drankjes. Bovendien is er een promo van de Volvo XC60 (van Broekhuis Volvo Harderwijk). Iedereen is van harte welkom deze dag, we inspireren de mensen graag!"

DNEYE

Niels Vijge: ,,Door het Lindberg-event te organiseren laten wij zien dat we oog hebben voor stijlvolle en mooie collecties en de nieuwste trends. Zoals eerder al met primeur van de nieuwste meettechnologie de DNEye-scanner (voor mensen met zichtproblemen in het donker). Met een onschadelijke lichtstraal scant het apparaat het oog op 1500 hypernauwkeurige punten en bootst het tijdens de meting verschillende lichtomstandigheden na. Door middel van deze techniek bieden we klanten het meest geoptimaliseerde zicht wat er tot op heden mogelijk is."

a [Veluwe OptiekDorpsstraat 49Putten0341-767 004www.veluweoptiek.nl