• Eigen foto

Maak kennis met Beauty Drôme Putten

Advertorial

PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en masseuses haalt er het beste in mensen naar boven. Uw huid en lichaam is in de sfeervolle beautyboerderij in zeer ervaren handen. 

Gezichtsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen, pedicure, lichaamspakkingen, duobehandelingen, massage, harsen, epileren, hamam, manicure, Beauty Drôme biedt een allround pakket aan schoonheidsbehandelingen aan. Professionele behandelingen door ervaren en gediplomeerde specialisten met optimaal werkende producten en moderne technieken in een ontspannen sfeer. Neem de Dermatude Meta Therapie. "Fijne lijntjes, diepe rimpels, we kunnen het allemaal heel goed behandelen en eigenlijk al direct na de eerste behandeling zijn de resultaten zichtbaar", vertelt Clarence Buring enthousiast. "Dat gaat allemaal zonder injecties en op een heel natuurlijke manier. Met geavanceerde apparatuur worden actieve werkstoffen in de huid aangebracht, waardoor het huidvernieuwingsmechanisme wordt geactiveerd om elastine en collageen aan te maken. Zo wordt de huid elastisch en stevig, en dat zonder Botox. En heb je eigenlijk alleen maar last van die ene rimpel, dan kunnen we die ook heel goed aanpakken. Na de behandeling adviseren we om de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met de huid, maar daarna kun je zo je dagelijkse make-up weer aanbrengen, en zie je niet dat je bij de schoonheidsspecialiste bent geweest."

Kennismakingsaanbieding Buring is bedrijfsleidster bij Beauty Drôme in Putten, de beautyboerderij is onderdeel van wellnessbedrijf Sauna Drôme. "Vaak merken we echter dat niet altijd duidelijk is dat ook zonder saunabezoek een beautybehandeling of massage geboekt kan worden. We hebben een eigen ingang met ruime parkeergelegenheid aan de Poolseweg." Daarom heeft Beauty Drôme voor alle lezers een spectaculaire kennismakingsaanbieding in huis. Ontvangst met koffie of thee, een gezichtsbehandeling van veertig minuten, de keuze uit een pedicure, manicure basisbehandeling of ontspanningsmassage van een half uur en de keuze uit een tweegangen lunch of diner. Dat allemaal voor slechts € 69,50 in plaats van € 99,00. "Als afsluiting krijgt nog een leuk presentje. Dit kennismakingsarrangement is te boeken tot 1 april", aldus Clarence Buring.

Naast de Dermatude Meta Therapie zijn er ook Hannah Huidcoaches in huis. Met een Hannah Xperience wordt een huidanalyse gemaakt en wordt onder meer gekeken naar vocht- en vetgehalte om aan de hand van die waardes een juist product- en verzorgingsadvies te kunnen samenstellen. "Met een persoonlijk verzorgingsadvies kunnen onze gasten daarbij ook de bijpassende producten aanschaffen. Voor ieder huidtype is er een mooie lijn aan producten leverbaar zoals Dr. Grandel en supplementen van Laviesage om de huid van binnenuit te beschermen en te verbeteren. De uitgebreide make-up lijn van Pupa is daarbij een mooie aanvulling."

Met de groeiende vraag  naar (ontspannings-) massages en uitgebreide beautybehandelingen is er momenteel binnen Beauty Drôme ruimte voor meerdere ervaren schoonheidsspecialistes. "En wie wil er nou niet voor ons mooie bedrijf werken?", lacht directeur en eigenaar Hans Lebbink.

Beauty Drôme is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.15 uur en op zondag tot 18.00 uur. Bekijk de website voor meer informatie of bel naar 0341-491301.