• Eric Kroes

Mantelzorgwoning in één dag

Advertorial

REGIO/ELSPEET Een mantelzorgwoning in één dag geheel klaar voor gebruik, het kan bij Solilux. Deze complete woning kan ook dienen als recreatievilla, tuinkantoor, buitenverblijf en gastenverblijf. Bovendien zijn deze snel te leveren met slechts één enkele dag montagetijd op locatie.

Arnold van Asselt heeft deze oplossing bedacht om heel veel rompslomp voor de koper weg te nemen. Met de plaatsing van de eerste woning in Voorthuizen heeft het concept zich al bewezen.

In samenwerking met een leverancier heeft de Veluwse ondernemer een unieke start gemaakt op de Nederlandse markt. De start van Solilux komt voor velen als geroepen!

Arnold van Asselt: ,,Niet dagenlang op de bouwplaats meer in de rommel staan. Maar een complete woning opgebouwd, afgewerkt en ingericht allemaal al in de werkplaats!"

Het resultaat is dat een mantelzorgwoning of recreatieverblijf in één dag op locatie staat. Solilux richt zicht in eerste instantie vooral op de vraag naar luxe mantelzorgwoningen, recreatievilla`s en tuinkantoren.

MANTELZORGWONINGEN

Dat er behoefte is aan luxere mantelzorgwoningen, is inmiddels meer dan bekend. De enorme urgentie kan snel worden ondervangen door een woning te ontwikkelen die met een hijskraan op locatie kan worden geplaatst. Op deze manier ontstaat een grote tijdwinst. Hierdoor kan men direct daarna de woning intrekken omdat ook de inrichting voor het grootste deel vooraf is bepaald door de klant. Ook als een fijne recreatievilla of kantoor in de tuin kan deze worden ingezet. Arnold van Asselt: ,,We zien de vraag enorm toenemen voor mensen die een tweede huis willen plaatsen. Vooral ook duurzame voorzieningen zijn een pre. Het is zeer belangrijk om een oplossing te bieden op de vraag naar hetgeen de klant belangrijk vindt."

SECOND HOME

Mensen die gemakkelijk en snel een modern en duurzaam buitenverblijf op hun terrein willen, kunnen met al hun wensen terecht bij Solilux. Van Asselt: ,,Ons full service-concept helpt u met de juiste samenstelling van de mogelijkheden en de volledige verzorging van de plaatsing en afwerking. U hoeft verder niets te doen." Op deze manier zorgt Solilux voor de meest korte doorlooptijd tussen de keuze van de klant en de volledige oplevering. Van Asselt besluit met: ,,En dat voor een marktconforme prijs. Duurzaam bovendien, met ecologische materialen en een milieuvriendelijke productie."

Voor geïnteresseerden is er van 11 t/m 16 december een open huis georganiseerd op Chalet Parc de Zeumersehof in Voorthuizen. Hier is een recreatiewoning van Solilux te bezichtigen. Mensen die willen komen kijken, kunnen mailen naar info@solilux.nl of bel 0342 231013.

Kijk voor meer info op www.solilux.nl 

a [SoliluxT: 0342231013E: info@solilux.nlI: www.solilux.nl