• Praxis

Nieuwe Praxis-winkel in Putten

PUTTEN Praxis is bezig met het ombouwen van Formido-winkels naar Praxis. Na zes weken hard werken zal 13 maart Praxis Putten zijn deuren openen. Deze winkel is gevestigd op de Stationsstraat 100. Door de ombouw zijn de afdelingen ijzerwaren, gereedschap en verf uitgebreid. Ook is het buitenterrein met tuinschermen, tuinhout en planten vernieuwd. De winkel is efficiënter ingedeeld waardoor extra verkoopstellingen zijn neergezet in maar liefst 19 assortimentsgroepen.

Winkelmanager Roel Vincken vertelt enthousiast over de vernieuwing naar Praxis: "Wat het voor ons als team zo leuk maakt, is dat je de winkel enorm ziet groeien. Hierdoor zie je ook het vertrouwen, enthousiasme en de betrokkenheid in het team groeien. Het team is onwijs trots dat zij, na weken van ombouwen, vanaf woensdag 13 maart deel uitmaken van de Praxis-familie. Wij zijn er klaar voor om onze klanten welkom te heten in onze nieuwe winkel!"

De opening wordt 4 dagen lang gevierd met openingsaanbiedingen. Van woensdag 13 maart t/m zaterdag 16 maart krijgen klanten 25% korting op bijna alles.