Onder de Lindeboom viert 75-jarig jubileum

Advertorial

GARDEREN Midden in Garderen staat al sinds 1942 de uitgebreide, luxe woonwinkel van de familie Versteeg, onder de takken van een lindeboom. De zaak aan de Dorpsstraat viert binnenkort haar 75-jarig jubileum met diverse activiteiten. ,,Mensen vanuit het hele land komen naar Onder de Lindeboom."

Dat vertelt Jan Versteeg, die samen met zijn vrouw Corrie als derde generatie eigenaar is van het familiebedrijf. Inmiddels werkt zelfs de vierde generatie van de familie Versteeg met veel enthousiasme in de woonwinkel. ,,Ter ere van ons 75-jarig jubileum organiseren we activiteiten op 17 en 18 november", begint Versteeg. ,,Zo zullen er koks van WMF en Fissler in de winkel aanwezig zijn om tapas en andere hapjes te bereiden. Daarbij organiseren we een wijnproeverij en brengt onze vaste midwinterhoorn-maker een bezoek aan Onder de Lindeboom." Hij zal ter ere van het jubileum aan bezoekers laten zien hoe zijn handgemaakte midwinterhoorns tot stand komen.

UITBREIDING

Naast een ruim aanbod woonaccessoires is ook de kookwinkel op de benedenverdieping recent uitgebreid. Versteeg: ,,Met de verbouwing hebben we een stukje beleving toe kunnen voegen voor onze winkelaars. Onze kookwinkel is nog completer, met onder meer cassettes en pannensets van de merken Le Creuset, WMF, Fissler en BK en servies van Villeroy & Boch en sinds kort ook Pip. Ook de placemats en onderzetters van Pimpernel maken deel uit van onze collectie."

Die collectie bestaat tevens voor een deel uit cadeau-artikelen. ,,Zo is Lampe Berger een merk dat het erg goed doet", licht Versteeg toe. ,,De geurbranders en lampen van dit merk komen na de verbouwing nog beter tot hun recht in onze winkel." Ook de andere artikelen in de woonwinkel worden stijlvol gepresenteerd in de hoge, houten Mattz-kasten, waaronder potten van Still en Brynxz, kinderkleding en kraamcadeau's.

MEUBELS OP MAAT

Daarbij heeft Onder de Lindeboom een landelijke functie op het gebied van meubels, die in de meubelmakerij geheel op maat gemaakt worden. ,,Onze meubels bezorgen we door het hele land", vertelt Versteeg. ,,We leveren maatwerk in allerlei stijlen, van klassiek tot modern. Samen met de klant gaan we rond de tafel om tot een goed ontwerp te komen. Daarbij is er keuze uit diverse houtsoorten en kleuren." Naast de op maat gemaakte meubels kunnen klanten onder meer voor een ruim aanbod relaxfauteuils en verlichting terecht bij Onder de Lindeboom.

[Ga voor meer informatie of het complete assortiment naar www.onderdelindeboom.nl.