• Eigen foto

Opening Kommer Motors

Advertorial

KOOTWIJKERBROEK Sleutelen aan motoren deed Johan Kommer vooral in de avonduren, totdat hij in 1992 van zijn hobby zijn werk maakte. Enkele jaren later begon Henny, zijn vrouw, in de kelder van hun huis met het bekleden van buddyseats. Nadat zij in 1997 Garderen hun eigen onderneming begonnen, groeide het bedrijf gestaag. Met de feestelijke opening van een nieuw pand op bedrijventerrein Puurveen in Kootwijkerbroek bereikte Kommer Motors onlangs een nieuwe mijlpaal.

Behalve Kommer Motors, is ook Dartshop Midden Nederland verhuisd naar de nieuwe locatie. Dartliefhebbers kunnen er terecht voor alles wat met hun favoriete sport heeft te maken.

„In Garderen waren geen mogelijkheden om uit te breiden, hier wel", zei Henny aan de vooravond van de feestelijke opening van het nieuwe onderkomen. „In dit pand kunnen we naast verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken motoren, een uitgebreide collectie onderdelen, accessoires, motorkleding en onderhoudsmiddelen aanbieden."

CENTRALE LIGGING Hoewel Henny het jammer vindt dat het familiebedrijf - ook haar zoon Elmar is sinds een aantal jaren mede-eigenaar - niet langer in Garderen is gevestigd, ziet ze tal van voordelen in de nieuwe locatie. ,,Vanwege onze brede en gedetailleerde kennis van alle soorten motoren wisten motorliefhebbers ons altijd al goed te vinden, maar de nieuwe locatie ligt nog centraler. Door de grotere ruimte kunnen we hier onze producten en diensten beter presenteren. Verder hebben we de mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden en een groter aantal occasions te laten zien." Ook dankzij de webshop geniet Kommer Motors landelijke bekendheid. „Als een van de eerste motorzaken in Nederland boden we onze producten online aan", zegt Henny. Met de op maat gemaakte buddyseats die volledig naar de wensen van de klant worden bekleed, heeft het bedrijf een internationale reputatie opgebouwd. Liefhebbers kunnen rekenen op het vakmanschap van Aartje, de zus van Henny, die dit onderdeel van de werkzaamheden verzorgt. Daarnaast werkt Johan al sinds de oprichting van het bedrijf in de werkplaats. Zijn technische kennis en ervaring staat garant voor deskundige uitvoering van alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

TRANSPARANTIE „Bij Kommer Motors vind je vrijwel alles voor het rijden met en het aanpassen en onderhouden van de motorfiets onder alle weersomstandigheden", verzekert Henny. „Vanzelfsprekend zien we graag tevreden gezichten na een bezoek aan ons bedrijf. Afgelopen zaterdag organiseerden we een open huis. We hebben veel belangstellenden over de vloer gehad. Graag bedanken we iedereen voor de felicitaties en cadeaus die we bij de opening en de open dag ontvingen."

Niet in de gelegenheid geweest om de open dag te bezoeken? ,,Kom gerust eens binnen lopen. De deur staat altijd open."

a [Kommer Motors & Dartshop Midden Nederland; De Standerd 27, Kootwijkerbroek; Tel. 0577-460065; www.kommermotors.nl; www.darthshopmn.nl