• Eric Kroes

PLUS Van der Horst twee dagen dicht

Advertorial

ELSPEET Bij PLUS Van der Horst supermarkt in Elspeet gaat de boel voor twee dagen op slot om noodzakelijke aanpassingen te maken. Maandagavond 30 oktober om 18.00 uur gaat de supermarkt sluiten. Dinsdag en woensdag worden de aanpassingen gedaan waarna donderdag 2 november om 8.00 uur de supermarkt met een prijzenfestival wordt heropend.

De verbouwing betreft de brood- en banketafdeling, de AGF afdeling en een ruimer assortiment vis en vleeswaren. En de zelfscanner gaat ook haar primeur maken bij PLUS van der Horst waarmee de winkeltijd verkort kan worden.

De diverse aanpassingen in de supermarkt van Elspeet worden ingegeven door het landelijke concept van de PLUS. Die willen in heel Nederland tegelijk een nieuwe brood- banketafdeling lanceren met een verfrissende en eigentijdse stijl.

Ronny van der Horst: ,,We hadden zelf ook nog bepaalde zaken die we wilden veranderen dus hebben we gekozen om dit op deze wijze te doen. We hebben als streven om de beste selfservice supermarkt in de regio te zijn en te blijven. Wat we drie jaar geleden niet hebben kunnen realiseren of wat in de praktijk anders is uitgepakt gaan we nu gelijk veranderen en aanpassen."

VERANDERINGEN

De brood- en banketafdeling wordt wat groter en geheel verbouwd naar een nieuw concept, bedacht door de PLUS supermarkten. Deze landelijke aanpak geeft Esther en Ronny van der Horst gelijk de gelegenheid om hun supermarkt een flinke update te geven. De AGF afdeling wordt zelfs verdubbeld waardoor het assortiment fors toeneemt. Ook de vleeswaren afdeling wordt groter en de klant kan straks genieten van een groter aanbod vis.

De zelfscanner heeft volgens Esther en Ronny veel voordelen voor de klant. Je kunt ermee zoeken wat een product kost en wat je al in je winkelkar ligt staat in je totaalbedrag want de kortingen zijn bij het scannen al verrekend. Een ander voordeel is dat je boodschappen al direct kunt inpakken door een boodschappen kratje zelf mee te nemen.

OVERLAST

Op maandagmiddag beginnen de eerste voorbereidingen maar het winkelend publiek mag daar zo min mogelijk last van hebben. Zo sluit de winkel op maandagavond al om 18.00 uur en zijn de dinsdag en woensdag ook nodig om de verbouwing te realiseren. Donderdag 2 november gaat de supermarkt weer open voor het publiek.

Als verrassing wil de PLUS supermarkt (de eerste vijfhonderd klanten) die voor minimaal dertig euro aan boodschappen doet een ballon kapot laten knallen, waarna de prijs zichtbaar wordt. Dit varieert van gratis boodschappen tot en met de hoofdprijs, een nieuwe fiets.

a [PLUS Van der HorstUddelerweg 718075 CH ElspeetT: 0577-491294E: horst@plussupermarkt.nl