• Maranke Pater

Prijzen bij Slagerij Tomassen

Advertorial

PUTTEN Vier trouwe klanten zijn in de prijzen gevallen bij slagerij Tomassen. Wie voor de kerst via de online bestelservice een bestelling deed maakte kans op vier prijzen.

Voor Slagerij Tomassen was de actie een mooie manier om de bestelsite in het zonnetje te zetten. Marco Tomassen, eigenaar: ,,We hebben een groot aantal klanten die zeker voor speciale gelegenheden als Kerst en oud en nieuw via onze website een bestelling doen. Naast de standaard vleessoorten waren er ook luxe producten te bestellen, zoals een hapjesschotel, gourmetschotel en andere zelfgemaakte vleesgerechten. We wilden onze klanten graag tijdens de feestdagen compleet ontzorgen, zodat ze niet al te lang in de keuken hoefden te staan, maar wel samen konden genieten van lekkere hapjes of een compleet feestmaal.''

BEDANKJE

Er is in groten getale gebruik van gemaakt. ,,We zien de feestelijke ontknoping van de winactie dan ook als een bedankje naar onze trouwe klanten toe." Allevier de winnaars kregen een cadeaubon van honderd euro, die ze kunnen besteden bij vier van de trouwe afnemers van de slagerij: restaurant T-Rex in Putten, restaurant Bonaparte in Ermelo, Bowling & Partycentrum Putter Eng in Putten en restaurant Terra Nova in Putten.

ONLINE

Slagerij Tomassen heeft het klanten heel makkelijk gemaakt om online te bestellen. Werkelijk alles wat ook in de winkel verkocht wordt, kan online worden besteld. Van vleeswaren voor het ontbijt of de lunch tot salades, hapjes, sauzen, cadeauartikelen en complete barbecuepakketten of buffetgerechten.

VERS BEREID

De grote eindejaarsdrukte is net voorbij. ,,We concentreren ons nu op de vele nieuwjaarsrecepties in januari en de bedrijfsfeesten." Binnen Slagerij Tomassen worden alle producten vers bereid. De slagerij beschikt over een eigen worstenmakerij waar de worsten worden bewerkt. ,,We hebben een speciale keuken waar diverse maaltijden worden gemaakt." Een groot aantal klanten geniet van winterse eenpansgerechten. ,,We hebben hutspot, zuurkool, boerenkool, rauwe andijvie, hachee, voorgegaarde rookworstjes en saucijsjes. Maar ook voor macaroni en lasagne zijn mensen bij Slagerij Tomassen aan het juiste adres, die maken we eveneens in eenpansgerechten en als buffetgerecht vanaf tien personen klaar."

In deze winterse maanden zijn de stamppotten en de rookworsten elke week in de aanbieding. Iedere woensdag kunnen klanten voor 5,75 euro drie rookworsten van 300 gram per stuk af komen halen. ,,En zo hebben we nog veel meer winterse verrassingen in de vitrine liggen."

a [Slagerij TomassenPoststraat 13a3881 BM Putten0341-353291www.tomassen.eu