• www.erikrudolfs.nl
  • www.erikrudolfs.nl

Puttense winkeliers houden 'Mode- en trenddag'

PUTTEN De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar de kleding voor het najaar stroomt de winkels weer in. Op zaterdag 9 september tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de trends voor het komende seizoen bekijken bij de verschillende catwalks waar modellen de laatste najaarsmode tonen aan het publiek.

Naast kleding zullen ook accessoires, schoenen, eyewear en de laatste haarmode gepresenteerd worden.

De catwalks zullen staan in de Dorpstraat ter hoogte van 'Van Ganswijk', Nivoos en 'Broekhuis Mode', in de Kerkstraat ter hoogte van 'De Modestal 2.0' en 'NOW' en in de Verlengde Dorpsstraat ter hoogte van de 'HEMA'. De winkels die modeshows zullen verzorgen zijn onder meer Broekhuis Mode, Shoeby Fashion, Susil's Bruidsatelier, Van Ganswijk, G5, HEMA, Nivoos, Ko Jager, Van Boeijen, Modestal 2.0, NOW, Sun-Works, De Truienwinkel en Ikke&Mama.

Bij ModEls, Klein Mode en Sluis Optiek vinden modebelevingen plaats. In de winkels worden de nieuwe collecties geshowd door mannequins terwijl bezoekers genieten van een hapje en een drankje.

Bij DA Verweij kunnen nagels worden gelakt in de kleuren van dit seizoen. Daarnaast zijn er adviseuses aanwezig in de winkel van Broekhuis Mode om mensen te voorzien van de laatste trends op het gebied van make up en parfum, passend bij de nieuwe outfit.

De tijden van de modeshows worden kenbaar gemaakt op de website www.winkelcentrumputten.nl en www.vvvputten.nl ook zullen op de dag zelf de tijden kenbaar worden gemaakt via flyers.

Overige winkeliers haken aan bij deze dag door de trends in hun eigen branche onder de aandacht te brengen en leuke acties te houden. Zo organiseert Dierenkliniek Achterstraat- Putten, als actie voor de KNGF opleiding van autisme geleidehonden voor kinderen de 'Kind & Hond look a like show'. Vrolijke kinderen zullen zich samen met hun sociale en gezonde honden verkleden en-of schminken als een duo.

Ook kan er genoten worden van trends op het gebied van eten en drinken, bijvoorbeeld tijdens de demonstratie 'Van aardappel tot Friet' bij Chicky's, high-tea proefsessies bij 't Prentenkabinet, de introductie van het najaarsassortiment bij Banketbakkerij Knevel of kom proeven van de trendy wines & bites bij Cava22.

Bij de Stoffen en Babystudio kan er inspiratie worden opgedaan bij de nieuwe quiltstoffen en quilts. Ook zal er een demonstratie 'quilten' worden gegeven, een heerlijke hobby voor het na-seizoen.

Een woning restylen met de laatste najaarstrends kan bij Kok Wonen voor een interieuradvies. Ook Kindcentrum Putten is weer aanwezig tijdens dit evenement. Zij hebben een speciaal doe-en beleefplein met het thema 'Mode en Trends'.

RAOD TOUR Speciaal voor de Mode- en Trenddag komt The Vanguard Road Tour bij Van Ganswijk. Ter lancering van de nieuwe wassing van de Vanguard V8 Racer jeans introduceert Vanguard dit najaar de vierde editie van The Vanguard Road Tour. The Road Tour gaat eind augustus van start en toert door Nederland en België. Op 9 september organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Van Ganswijk The Road Tour in Putten. Deze dag staat geheel in het teken van de nieuwe wassing van de V8 Racer jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V8. Vanguard Clothing specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Van Ganswijk het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies.