Rabobank keert 50.000 euro uit aan clubs

PUTTEN Net als vorig jaar organiseert Rabobank Randmeren ook in 2016 de Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen in Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Bunschoten. Op 30 maart aanstaande reikt de bank weer een bedrag van 50.000 euro uit aan de deelnemende clubs. Clubs die aanspraak willen maken op een deel van dit bedrag, kunnen zich tot 5 februari aanstaande inschrijven op rabo.nl/randmeren/clubkas

Met de Clubkas Campagne geeft de Rabobank verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug. Niet alleen de grote clubs met een sponsorcontract, maar vooral ook de kleinere clubs. Door actief campagne te voeren, kunnen clubs de leden van de bank overtuigen om op hen te stemmen.

Verenigingen die klant zijn van Rabobank Randmeren, en die voldoen aan de voorwaarden, kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Belangrijke voorwaarden voor deelname zijn, dat de vereniging geen winstoogmerk heeft, gevestigd is binnen ons werkgebied en ook primair bedoeld is voor inwoners uit ons werkgebied.

Iedereen die lid is van Rabobank Randmeren mag tussen 7 en 25 maart stemmen op drie deelnemende clubs. Bent u lid en wilt u stemmen? Zorgt u er dan voor dat wij uiterlijk 15 februari over uw juiste e-mailadres beschikken. Via internetbankieren past u dit eenvoudig zelf aan.

Meer informatie over de clubkascampagne vindt u op rabo.nl/randmeren/clubkas