• bus met twee mannen vss meat

    Gert Lieftink

Renault Master voor VSS Meat

Advertorial

HARDERWIJK/ELSPEET Culinair specialist VSS Meat uit Elspeet heeft onlangs een Renault Trucks Master toegevoegd aan haar wagenpark. Het betreft een gesloten bestelwagen met een Konvecta koeling.

Eigenaar VSS Meat Gerwin Hazeleger: ,,De duidelijke afspraken, het leuke contact met de vertegenwoordiger Gert Liefting en de prijs kwaliteitsverhouding heeft ons doen besluiten om voor de Renault Trucks Master van Harbers Trucks te kiezen." Mede eigenaar VSS Meat Reijer Evers: ,,Ook vonden wij het erg interessant dat we de eerste drie onderhoudsbeurten en de eerste APK keuring gratis hebben gekregen." Deze actie geldt op alle nieuw aan te schaffen Renault Masters via Harbers Trucks.

OMBOUW

Vlees moet ook tijdens het transport gekoeld worden en daarom is de Master omgebouwd tot koelwagen. Dit is een secuur en op maat gemaakt proces dat bij verschillende carrosseriebouwers kan. Reijer Evers: ,,Wij hebben voor een koelombouw van Carrosseriefabriek Harderwijk gekozen omdat dit ons werd geadviseerd en wij er positieve ervaringen mee hebben bij onze andere bestelwagens. Ook vinden wij het belangrijk om de ombouw bij ons en de dealer in de buurt te laten doen."

Gerwin Hazeleger: ,,Carrosseriefabriek Harderwijk houdt met de ombouw rekening met de maten van onze kratjes en pallets daardoor kunnen wij de Master optimaal inzetten voor het vervoeren van de geconditioneerde producten". Voor de fotoprint heeft Text-Line uit Harderwijk een geweldig design gemaakt en de belettering uitgevoerd. Dit voldeed aan alle wensen die Gerwin en Reijer hadden. ,,De Renault moet opvallen op de weg en dat is gelukt."

VSS MEAT

VSS MEAT te Elspeet is een jong en dynamisch nog zelf slachtend bedrijf wat op een ambachtelijke wijze een totaal assortiment te kunnen bieden van diverse soorten vlees, kip, wild, gevogelte en vleeswaren. Ook voor een barbecue of buffet kunnen klanten bij hen terecht. Zij werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen en jonge getalenteerde leerlingen.

HARBERS TRUCKS

Harbers Trucks is full service Volvo Trucks en Renault Trucks bedrijfswagendealer. In de vestigingen  Harderwijk, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn en Duiven bieden zij een totaalpakket van producten en diensten voor bedrijfswagens. De gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een optimale service van deze bedrijfswagens.

De Renault Trucks Master past perfect binnen de eisen van diverse sectoren zoals: bouw, personenvervoer, geconditioneerd transport en pakket/koeriersdiensten. Er zijn ook veel ombouw mogelijkheden op de chassis cabine denk hierbij aan een bakwagen, oprijwagen, openlaadbak en kipper. Harbers Trucks Harderwijkis te vinden aan de Nobelstraat 46in Harderwijk. Info: www.harberstrucks.nl