• Het Geldersch Huys maakt graag samen de stap in de wooncarrière van de koper.

    Geldersch Huys

Samen een woning kopen

Advertorial

Het Geldersch Huys Makelaars biedt helpende hand

PUTTEN In de oververhitte woningmarkt lijkt het soms onmogelijk om de perfecte woning te vinden. Het Geldersch Huys Makelaars helpt woningzoekers het hoofd koel te houden en begeleidt in het gehele aankoopproces. In de aanloop van de Open Huizen Dag helpt het Puttense kantoor woningzoekers graag op weg.

De woningmarkt zit momenteel in een stroomversnelling. Woningen worden aangemeld bij Funda en zijn binnen een aantal dagen verkocht. Woningzoekers vissen helaas vaak achter het net. Na eindeloze bezichtigingen, veel telefoontjes en teleurstellingen geven veel woningzoekers het op en stellen die droom naar een eigen woning uit. Onnodig stelt Klaas van der Werf eigenaar van Het Geldersch Huys Makelaars. ,,Ons kantoor heeft al diverse woningzoekers begeleidt in het aankopen van hun droomwoning. Door onze goede contacten en groot netwerk in de omgeving weten wij wat er in de markt speelt en waar wij op moeten letten.''

KRITISCHE BLIK Het Geldersch Huys Makelaars biedt woningzoekers een kritische blik voor als zij alles even door een te roze bril zien. ,,Het is natuurlijk meer dan begrijpelijk dat je de realiteit uit het oog verliest als je na eindeloos bezichtigen eindelijk je droomhuis hebt gevonden. Door de druk die woningzoekers voelen worden er vaak stappen over het hoofd gezien'', aldus Herwin Kieft. ,,Toch is het belangrijk om met een open blik het traject in te gaan. Een woning kopen doe je echt niet zomaar''. Het Geldersch Huys maakt graag samen de stap in de wooncarrière van de koper.

Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de koper. ,,Wij gaan samen met de koper naar een bezichtiging, oriënteren ons op de wensen van de koper en bespreken of deze woning geschikt is. Wij letten op diverse zaken die van belang zijn en weten uit ervaring dat een mooie bos bloemen, vers gebakken appeltaart of een kaartje op tafel kunnen afleiden van hetgeen echt belangrijk is.¨ De aankoopmakelaar voert de onderhandelingen uit en zorgt ervoor dat de belangen van de koper niet uit het oog worden verloren. Een bouwkundige keuring wordt bijvoorbeeld vaak buiten beschouwing gelaten terwijl dit weleens zeer noodzakelijk kan zijn bij vooral oudere woningen.

Tijdens de Open Huizen Dag biedt Het Geldersch Huys Makelaars woningzoekers graag een helpende hand. Het kantoor is geopend van 11.00 tot 15.00 uur voor alle woningzoekers die meer informatie willen ontvangen over de aankoopdienstverlening. Daarnaast voorziet zij woningzoekers graag van informatie over een woning die zij tijdens de dag hebben bezichtigd. Het is ook mogelijk om een oriënterende afspraak te maken via 0341-354635 of info@hghmakelaars.nl. Van der Werf: ,,Wij maken graag kennis met woningzoekers zodat wij voor hen op zoek kunnen.'' Op de website van het kantoor (www.hghmakelaars.nl) is in de aanloop van de Open Huizen Dag meer aandacht besteed aan dit onderwerp. De aankoopdienstverlening van het kantoor is door opdrachtgevers gewaardeerd met een 9.5. Kortom; de succesvolle stap in uw wooncarrière begint bij Het Geldersch Huys Makelaars.