• VVV Putten
  • VVV Putten

Samenwerking VVV Putten plus en WCP krijgt vervolg

PUTTEN Op een aantal vlakken werken VVV Putten en Winkelcentrum Putten al jaren samen, maar sinds 2016 wordt ook de organisatie van de evenementen in het winkelcentrum gezamenlijk opgepakt. Waar het vorig jaar nog om een 'proefjaar' ging is dit jaar besloten om de samenwerking door te zetten.

In 2016 werden vele evenementen georganiseerd met als afsluiter het Winterfeest. Ook in 2017 organiseren de medewerksters van VVV Putten in opdracht van de WCP evenementen. ,,In samenwerking met de winkeliers, actieve vrijwilligers uit het activiteitenteam en andere participerende partijen hopen we ook dit jaar weer te gaan knallen", aldus Suzanne van den Bor, vestigingsmanager van VVV Putten.

Het doel van de evenementen is zoveel mogelijk bezoekers kennis laten maken met centrum van Putten en hen uit te nodigen om Putten vaker te bezoeken. Een aantal succesnummers van voorgaande jaren zullen dit jaar herhaald worden, maar ook zullen er een aantal nieuwe evenementen aan de agenda worden toegevoegd. Suzanne vertelt dat de kracht ligt in samenwerking. ,,Wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt is dat zeker terug te zien in het totaalplaatje."

TRENDZZ Zaterdag 18 maart wordt 'Trendzz' georganiseerd. Tijdens deze gezellige dag in het winkelcentrum tonen de ondernemers de nieuwste trends in hun branche en wordt het winkelend publiek verrast en verwend in de winkels. Bekijk bijvoorbeeld de voorjaarsmode tijdens de modeshows bij 'Van Ganswijk' en 'Now' of laat je nagels lakken in de nieuwste trendkleuren bij DA Verweij. Uiteraard zullen ook de lekkere hapjes en drankjes niet ontbreken.

WAARDEBON VOOR FOTO'S Voor de promotie van de verschillende evenementen maakt VVV Putten graag gebruik van mooie foto's. Wie mooie foto's heeft gemaakt van de WCP/VVV-evenementen in 2016, owrtd gevraagd ze te mailen naar evenementen@winkelcentrumputten.nl. Daamree maakt de inzender kans op een WCP cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

Door het mailen van de foto's doet de fotograaf wel afstand van auteursrechten en geeft hij of zij de VVV Putten de vrijheid de foto's te gebruiken voor promotionele doeleinden.