• Berdien van Zelderen (links) en Caroline van Huigenbos van Travel Counsellors.

    Eigen foto

Top service Travel Counsellors

Advertorial

PUTTEN Het is al even geleden, maar misschien zijn er nog mensen die Berdien van Zelderen kennen van Broere Reizen in Putten. Daar heeft zij altijd met veel plezier gewerkt. Het reisvirus zit in ieder geval in haar bloed en vandaar dat ze ontzettend veel zin heeft om aan de slag te gaan als Travel Counsellor.

Een paar jaar geleden heeft Berdien al contact gezocht met Caroline van Huigenbos om eens te kijken of zij ook als zelfstandige aan de slag zou gaan. Het heeft even geduurd, maar nu is dan echt het moment dat Berdien ook is gestart.

NAAM Travel Counsellor Caroline van Huigenbos heeft haar naam inmiddels wel gevestigd in Putten en omstreken, want zij werkt inmiddels al dertien jaar als Gold Travel Counsellor. Vorig jaar is zij uitgeroepen tot beste Travel Counsellor van Nederland en nog altijd doet ze dit met ontzettend veel plezier en passie. Inmiddels heeft Caroline een assistente, Ilse, die haar helpt om top service te geven aan het nog steeds groeiende klantenbestand.

ALLERBESTEN Caroline vertelt dat ze blij is dat Berdien voor Travel Counsellors heeft gekozen. ,,Alleen de allerbesten mogen onder deze naam opereren. Wij zijn niet zomaar reisadviseurs, wij zijn travel experts. Wij staan voor service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij stellen de reizen zelf samen en onder de Travel Counsellors vlag wordt alle verantwoordelijkheid genomen." En verder: ,,Alles is gedekt en een klant staat nooit alleen. In geval van calamiteiten hebben wij een 24/7 duty office en zijn er altijd voor onze klanten, waar ook ter wereld.''

BEZOEKEN Zelf reizen de Travel Counsellors natuurlijk ook graag. Berdien gaat aanstaande zomer met haar gezin naar de Verenigde Staten. ,,Natuurlijk eerst The Big Apple bezoeken en vervolgens drie weken rondreizen langs de oostkust van New England en Port Harbor." Caroline gaat eind maart met haar man en zoontje de Gardenroute in Zuid-Afrika rijden en van de zomer het authentieke Griekse eilandje Symi ontdekken.

GEFASCINEERD Beide dames zijn gefascineerd door het onbekende Bhutan, een mooi nog ongerept land in de Himalaya. Caroline vertelt dat ze hier in mei met haar vriendin heen gaat en voor Berdien staat dat hoog op het wensenlijstje. Berdien en Caroline zijn collega's en werken afzonderlijk, ieder als zelfstandig ondernemer. Zij hebben als doel om alle Puttenaren aan een fantastische vakantie te helpen.

BIJZONDER ,,Ben jij op zoek naar die ene bijzondere reis, wij hebben de kennis en ervaring. Neem contact met ons op."

Caroline van Huigenbos: 06-55306253 / caroline@travelcounsellors.nl / www.travelcounsellors.nl/caroline

Berdien van Zelderen: 06-53360208 / berdien.vanzelderen@travelcounsellors.nl / www.travelcounsellors.nl/berdien.vanzelderen