• Bianca Jansen tijdens haar reis naar Peru op de Machu Picchu.

    Eigen foto

The Travel Club Putten is jarig

Advertorial

Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland

PUTTEN Bianca Jansen werkt al bijna 25 jaar met veel plezier in de reisbranche. Op 1 maart 2020 is het alweer vijf jaar geleden dat Jansen gestart is met The Travel Club Putten als zelfstandig reisadviseur (ZRA).

Een sprong in het diepe en een goede beslissing kan zij nu wel zeggen. In 2019 is zij zelfs verkozen tot beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland. Om haar lustrum te vieren verloot Jansen als eerste prijs een reischeque ter waarde van 250,- euro, als tweede prijs een trolleykoffer en als derde prijs een gevulde goodiebag onder haar nieuwe reserveringen, gemaakt tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020.

Bianca, wat is een zelfstandig reisadviseur (ZRA)?

,,Een ZRA is iemand die je helpt bij het vinden en reserveren van de juiste vakantie. Iedereen heeft een ander idee van vakantie vieren en aan mij de taak om de vakantie tot een onvergetelijke beleving en herinnering te maken voor mijn klanten. Niets is mooier wanneer een klant thuiskomt van vakantie en mij mooie foto's stuurt en aangeeft hoe geweldig de vakantie is geweest. Persoonlijke aandacht is hierbij erg belangrijk en voor mij de normaalste zaak van de wereld."

Waarom adviseer je klanten bij jou de vakantie te reserveren?

,,Veilig, vertrouwd, persoonlijk, zonder zorgen, één aanspreekpunt voor/tijdens/na de reis, veel kennis en financieel ben je gedekt. Denk aan het faillissement van Thomas Cook en in één jaar tijd zijn er ongeveer twintig luchtvaartmaatschappijen failliet gegaan. Wanneer je via mij je vakantie reserveert, heb je financiële zekerheid. The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR."

Is een vakantie reserveren bij jou niet duurder dan via internet?

,,Die vraag krijg ik heel vaak te horen. Maar het antwoord hierop is: nee. Ik werk op commissiebasis en ontvang van mijn leveranciers commissie. Ik werk niet met een uurtarief."

[Wat is je hoogtepunt van de afgelopen vijf jaar?/

,,Het winnen van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van Gelderland 2019! Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht heb ik deze mooie award binnen de Nederlandse reiswereld in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze verkiezing stond de beleving van de klant centraal."

Wat is het mooiste land dat jij hebt bezocht?

,,Mijn meest bijzondere reis afgelopen jaar is geweest naar Peru. Deze reis had ik gewonnen naar aanleiding van de ZRA-verkiezing. Zo mooi om de Machu Picchu te mogen beklimmen. Wat een geweldig uitzicht! Maar ook heb ik hele mooie herinneringen aan de reizen die ik met mijn gezin heb gemaakt naar onder andere Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië. Elke bestemming heeft iets unieks."

Voor meer informatie over het boeken van een onvergetelijke reis kunnen mensen contact opnemen met Bianca Jansen:

w        [Tel.: 06-23240434, E-mail: bianca@thetravelclub.nl, Website: www.thetravelclub.nl/putten