• Midden Nederland Makelaars start vrijdag met de verkoop van de Poort van Putten.

    Midden Nederland Makelaars

Verkoop Poort van Putten

PUTTEN Het centrum van Putten krijgt er in 2021 een nieuw appartementencomplex bij. Afgelopen vrijdag startte Midden Nederland Makelaars met de verkoop van de Poort van Putten, wat een pareltje wordt op een A-locatie in het dorp.

Maranke Pater

Makelaar Aart-Jan van Wijncoop is verguld met de bouw van de Poort van Putten: ,,Putten krijgt zeventien prachtige toekomstbestendige appartementen op een A-locatie in het centrum van Putten." Op de hoek van de verlengde Dorpsstraat en de Bakkerstraat zat vroeger een garage. Jaren stond het pand leeg, maar nu wordt er een nieuwe en duurzame impuls aan het gebouw gegeven. Van Wijncoop: ,,Het is werkelijk een uniek project omdat het gebouw duurzaam wordt gebouwd. Er wordt gebruikgemaakt van een warmtepomp waardoor de temperatuur in huis altijd stabiel is. Ook wordt het gebouw gasloos gerealiseerd wat inhoudt dat je geen gasaansluiting hebt. Wij kunnen ons voorstellen dat kopers het een prettig idee vinden dat ze een steentje kunnen bijdragen aan het duurzame karakter van de woningen."

SENIOREN Midden Nederland Makelaars verwacht dat de appartementen interessant zijn voor verschillende doelgroepen. Van Wijncoop: ,,De verwachting is dat de Poort van Putten vooral senioren aan zal spreken maar er is geen leeftijdseis dus iedereen is welkom om hier te wonen, van starter tot senior. Het is wel mooi dat er nu opnieuw een appartementencomplex wordt gebouwd, zeker voor de oudere doelgroep is er in de laatste jaren weinig gebouwd terwijl de behoefte om door te stromen groot was."

VOORZIENINGEN Er is aan verschillende gemakken voor de gebruikers gedacht. Alle appartementen beschikken over drie kamers. Toekomstige bewoners kunnen een woning op de begane grond, eerste, tweede of derde verdieping betrekken. ,,Alle woningen zijn voorzien van een balkon/(dak)terras en op één appartement na hebben ze allemaal een eigen, makkelijk te bereiken parkeerplaats onder het appartementencomplex. In het gebouw komt een grote lift en iedere woning heeft het gemak van vloerverwarming." De appartementen verschillen in oppervlakte van 79 m² tot 95 m²en dit is te zien in de prijzen die variëren van 305.000,- euro tot 415.000,- euro v.o.n.

MANIFESTATIE Belangstellenden kunnen aanstaande vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur tijdens een woonmanifestatie de plannen voor de Poort van Putten komen bekijken en bij interesse is er de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een appartement. De start verkoop vindt plaats in de Huifkar in Putten aan de Kerkstraat 67. Hier zal een compleet overzicht te zien zijn van de beschikbare appartementen en de verschillende types.

a        [Midden Nederland Makelaars, Dorpsstraat 64, 3881 BE Putten, 0341 354 011, www.mnm-wonen.nl