• Eén van de vier nieuwe welkomstborden

    Gemeente Putten

Welkomstborden bij Keizerswoert en Hoge Eng geplaatst

PUTTEN Bij de hoofdentrees van de Puttense bedrijventerreinen Keizerswoert en Hoge Eng zijn vanmorgen vier welkomstborden geplaatst. De borden zijn totstandgekomen door samenwerking tussen Bedrijvenkring Putten, Pasman Reclame Gemeente Putten. 

,,Een goede en snelle bereikbaarheid van onze bedrijventerreinen is van groot economisch belang", vertelt wethouder Gerbert Priem van Economische Zaken over de nieuwe bebording. ,,Mooi ook dat het bedrijfsleven en de gemeente daarbij samen optrekken. De borden zien er professioneel uit, geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn".

BEREIKBAAR De oude standaard- en bedrijfsborden langs de openbare weg worden verwijderd. De verzamelborden bij de hoofdinvalswegen van Putten van Securitas, Politie en Gemeente Putten blijven staan. Met de huidige moderne navigatiesystemen en de duidelijke straatnaambordjes zijn de bedrijven in de toekomst goed bereikbaar. Zo wordt door de Nota 'Wegwijs in Putten', zoals in 2017 door de gemeenteraad is vastgesteld, nageleefd.