• Foto Henk Hutten
  • Bosbad Putten

Zorgboerderij Goedland 200.000ste bezoeker Bosbad Putten

PUTTEN Nietsvermoedend stond Andrea Sickmann aan de kassa van het zwembad. Receptioniste Coby verwelkomde Andrea met haar groep zwemmers als 200.000ste bezoeker. Dit ging gepaard met hoop gejuich een mooie bos bloemen en een 25 badenkaart.

Zorgboerderij Goedland komt al 10 jaar lang elke vakantie zwemmen in het Bosbad. ,,Wij voelen ons zeer op ons gemak met onze groep zwemmers, daardoor komen wij elke vakantie weer naar het mooie Bosbad om ons een dag te vermaken. Zorgboerderij Goedland biedt mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking of psychosociale problemen een opvang. Het is super dat wij altijd in het Bosbad terecht kunnen om zo onze kinderen een onvergetelijke dag te laten beleven", aldus Andrea Sickmann.

Het Bosbad verwelkomde de 200.000ste bezoekers een paar dagen later dan vorig jaar. ,,We lopen qua bezoekersaantallen iets achter op vorig jaar. Dit heeft mede te maken met de zomerperiode van 2017. Hierin waren veel minder mooie en warme dagen te noteren dan in 2016. Het Bosbad staat tevens aan de vooravond van een drukke periode. Het Bosbad is voornemens een fantastische Wild waterbaan te bouwen. We willen dalingen in het recreatieve bezoek tegen gaan. Daarom zoeken we naar nieuwe aanvullingen. De Wild waterbaan is een activiteit die te gebruiken is voor jong en oud en zal een welkome aanvulling zijn op de huidige recreatieve activiteiten", aldus Dick Eijlander, manager van het Bosbad.